Előfizetői tartalom

A robotoké a jövő az irodaházakban?

Portfolio
A piac bővülésével ismét felértékelődőben van az ingatlankezelés és az üzemeltetés szerepe. A technológiai fejlődés és a robotizáció az egész szektort érinti, az utóbbi években ráadásul a munkaerőhiány okozta kihívásokkal is egyre inkább szembe kell nézni, a november 21-én megrendezett Portfolio Property Investment Forum FM-PM kerekasztalának résztvevői szerint.

Alapvetően az épületek életkora befolyásolja, hogy mekkora lesz az üzemeltetési költség, mondta el Décsi Gábor, a LEO benchmarking munkacsoport vezetője és a Dome Facility Services Group ügyvezető igazgatója. Nagyon nem mindegy, hogy egy épület 5 évesnél fiatalabb, 5-10 éves, vagy 10-15 éve épült. A paneltagok beszámoltak róla, hogy hosszú idő után az idén jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés