Előfizetői tartalom

Reneszánszát éli a korábban rettegett fűtési mód

Portfolio
A távhő mint fűtési mód reneszánszát éli, számos állami és magán fejlesztés esetében választották már ezt a módot. A kereskedelmi ingatlanpiac mellett a lakáspiac is fokozatosan ismét felfedezi magának ezt a megoldást, egyre több nagy lakásprojekt van a Főtáv partnerei között. A társaság erősen készül a jövőre is, például jelentősen fokozni kívánja a hulladékégetésből származó hő arányát, de a fűtés mellett a hűtésbe is bekapcsolódik - hangzott el november 21-én a Portfolio Property Investment Forumon.

Ujhelyi Csabakapcsolati és üzletfejlesztési igazgatóFőtávTanulmányaimat kereskedelmi majd kereskedelmi és vendéglátó ipari vonalon végeztem. Egy év, kötelező katonai szolgálatát határőrként Adyligeten töltöttem. Ezután a pénzügyi szektorbana Cretit Lionnays Bankban helyezkedtem... Tovább »A távhő az üvegház hatású gázok csökkentésének és a fosszilis primer tüzelőanyag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés