FONTOS Koronavírus Magyarországon: itt vannak a kedd reggeli adatok
 
Előfizetői tartalom

Reneszánszát éli a korábban rettegett fűtési mód

Portfolio
A távhő mint fűtési mód reneszánszát éli, számos állami és magán fejlesztés esetében választották már ezt a módot. A kereskedelmi ingatlanpiac mellett a lakáspiac is fokozatosan ismét felfedezi magának ezt a megoldást, egyre több nagy lakásprojekt van a Főtáv partnerei között. A társaság erősen készül a jövőre is, például jelentősen fokozni kívánja a hulladékégetésből származó hő arányát, de a fűtés mellett a hűtésbe is bekapcsolódik - hangzott el november 21-én a Portfolio Property Investment Forumon.

Ujhelyi Csabakapcsolati és üzletfejlesztési igazgatóFőtávTanulmányaimat kereskedelmi majd kereskedelmi és vendéglátó ipari vonalon végeztem. Egy év, kötelező katonai szolgálatát határőrként Adyligeten töltöttem. Ezután a pénzügyi szektorbana Cretit Lionnays Bankban helyezkedtem... Tovább »A távhő az üvegház hatású gázok csökkentésének és a fosszilis primer tüzelőanyag...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái