Előfizetői tartalom

Egyetlen ábrán Budapest legforgalmasabb terei

Portfolio
Egy ingatlan árát sokféle tényező meghatározhatja, az egyik legfontosabb azonban mind közül az elhelyezkedés. A községek családi házaitól a fővárosok legforgalmasabb közlekedési csomópontjaiban található üzlethelyiségekig rendkívül széles a skála, mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai, az azonban biztos, hogy a jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező csomópontok mindig is keresettek voltak az ingatlanvásárlók körében. Éppen ezért - különösen, ha befektetési szempontokat nézünk - nagy a jelentősége annak, hogy az egyes tereknek időben, hogy változik a forgalma, növekszik vagy éppen csökken az egy nap alatt áthaladó emberek száma.

Budapesten azon kívül, hogy melyek a legforgalmasabb közlekedési csomópontok, arra voltunk kíváncsiak, hogy 2015 és 2017 között melyik csomópontokon ment végbe a legnagyobb forgalomnövekedés és a legnagyobb csökkenés. A vizsgálatban a Futureal adatbázisa alapján azt néztük meg, hogy mennyi felszálló utas van az adott csomópont tömegközlekedési eszközein naponta.Legforgalmasabb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái