Előfizetői tartalom

Kelet-európaiként is lehetséges a siker a brit fővárosban

Portfolio
A Wells Fargo & Company a napokban bejelentette, hogy megvásárolta a londoni King William Street 33 alatti (korábban 33 Central néven ismert) ingatlant a HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő csoporttól. Az irodaház a Wells Fargo első Egyesült Államokon kívüli ingatlanbefektetése, amely a társaság londoni székhelyeként szolgál majd. A tranzakciót lebonyolító fejlesztő Budapesten is épített és épít irodaházakat, nevéhez köthető, többek között az Árpád híd metróállomás melletti Agora projekt.

A Wells Fargo megközelítőleg 1200, jelenleg a város négy különböző pontján dolgozó munkatársát szeretné 2018 utolsó negyedévére több lépésben a King William Street 33-ba költöztetni. Az irodaház közvetlenül a London Bridge mellett található, a tervezője a John Robertson Architects brit építészügynökség. A több mint 20 ezer négyzetméternyi "A" kategóriás irodateret...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés