Előfizetői tartalom

Új tulajdonoshoz került a legnagyobb magyar kiskereskedelmi park

Portfolio
Az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került a legnagyobb magyar kiskereskedelmi park, a Market Central Ferihegy és a mellette található Quadrum irodaház. Az Erste Alapkezelő szerint a magyar gazdaság és a kiskereskedelmi piac bővülése a bérleti díjak növekedését hozhatja magával, ami kedvező kilátást jelent az ingatlanpiaci alapok hozamaira nézve.

Az Erste Ingatlan Alap tavaly év végén megvásárolta a több mint 44 ezer négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkező Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkot és a mellette található Quadrum irodaház komplexumot. A tranzakcióval a társaság ingatlanalapjai elérték a megcélzott ingatlanbefektetési arányt. A legnagyobb kezelt vagyonnal rendelkező ingatlanalap továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés