Előfizetői tartalom

Őrületes változás kevesebb, mint fél év alatt a dél-pesti lakásoknál

Portfolio
Nemcsak ebben az évben lesznek nagy változások, már a tavalyi év végére is sok újdonsággal szolgált a főváros egy-egy része, ami a lakásállomány, az építkezések előrehaladását és a megvásárolt lakások számát illeti. Összehasonlítottuk, hogy a tavalyi év közepéhez képest, milyen változások voltak az előbb említett tényezőkben Budapest adott részein, melyből elsőként a dél-pesti kerületeket vettük szemügyre.

Összesen több mint 21 ezer új lakás építése van folyamatban, illetve készült el tavaly év végén Budapesten, és a következő egy év folyamán elképesztő ugrást fog produkálni az újlakás-kínálat. A fejlesztőknek különösen sietniük kell, ha a kedvezményes áfa visszavonása előtt be akarják fejezni a projekteket. Bár még sokan reménykednek, hogy lesz hosszabbítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés