Előfizetői tartalom

Itt születik a főváros új Váci útja?

Portfolio
A budapesti irodapiacon a tavalyi év végén még mindig magasabb volt az irodaterületek iránti kereslet, mint az újonnan piacra kerülő kínálat, így a szabad területek aránya egyre jobban csökken. Részben ennek, részben pedig a kivitelezési költségek emelkedésének köszönhető, hogy mostanra ez a bérleti díjakban is megmutatkozik. Míg 2016-ban 5 százalékkal, 2017-ben több, mint 9 százalékkal mentek feljebb a bérleti díjak, a fejlesztők által is kedvelt alpiacokon azonban a hamarosan megjelenő új kínálat enyhítheti a problémát.

A legtöbb iroda továbbra is a Váci úti irodafolyosón épül, amihez a jelenlegi fejlesztések 37 százaléka köthető, de szintén jelentős Nem-központi Pest, Pest központ és Dél-Buda részesedése, ahol a jövőben további élénkülésre számíthatunk. "A jövőben várhatóan tovább erősödik Dél-Buda szerepe mind iroda-, mind lakópiaci helyszínként. Ahogy a helyi lakosság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés