Előfizetői tartalom

Megéri elköltözni a bulinegyedből!

Portfolio
A belváros megdrágulása ugyan azt jelenti, hogy sok lakásvásárló kiszorult a területről annak egyre kevésbé megfizethető árai miatt, ugyanakkor az onnan elköltözni szándékozók számára nagyon kedvező helyzetet teremtett az áremelkedés. Egy 50 négyzetméteres lakás árából egy külsőbb kerületben ugyanis már dupla akkora méretű otthont vásárolhatunk magunknak. De a bulinegyedből elköltözni szándékozók előtt is jó lehetőségek állnak.

Az elmúlt években hihetetlenül megdrágultak a fővárosban a lakóingatlanok, több mint 80 százalékos növekedés volt tapasztalható a mélyponthoz képest. Ez a hatalmas drágulás azonban nem minden kerületet érintett egyformán, különösen a belső kerületek esetében volt megfigyelhető hatalmas rally, ahol több mint duplájukra emelkedtek az árak. Ez pedig egyben azt is jelenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés