Előfizetői tartalom

Válaszoltak az érintettek: így lehet spórolni az építési költségeken

Portfolio
Sok, jelenleg is építés alatt álló ingatlanprojekt veszélybe kerülhet, ha a folyamatosan növő alapanyagárakra, az építőmunkások magasabb fizetési igényére és a munkaerőhiányra gondolunk. Természetesen ezek az aktuális építőipari trendek nemcsak a nagy projekteket, hanem mindenkit érintenek, aki házépítést, vagy bármilyen jellegű felújítást tervez az otthonában. A témában olyan építőipari és kivitelező vállalatokat kérdeztünk meg, akik a legtöbbet tudják arról, hogy mi is történik pontosan most a piacon és milyen spórolási módszereket alkalmaznak, hogy visszaszorítsák az egyre csak növő kiadásokat.

Az ingatlanpiacon jelenleg az egyik legégetőbb problémának a szakmunkások hiánya és a magas anyagköltségek számítanak, így az általunk megkérdezett szakemberektől elsőként arra vártunk választ, hogy pontosan mekkora áremelkedést tapasztaltak az építőipari anyagoknál és az építőmunkások béreiben. Továbbá kíváncsiak voltunk arra is, hogy miként tudnak spórolni a magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés