Előfizetői tartalom

Megváltozhat minden, ha továbbra is így viselkednek az ingatlanbefektetők

Portfolio
Az európai befektetők számára az ipari, és különösen a logisztikai ingatlanok váltak a legkedveltebbé, első alkalommal megelőzve az irodákat - derült ki a CBRE legfrissebb európai befektetési felméréséből. 2017-ben Párizs, Madrid, Amszterdam, Frankfurt és London volt az öt legkeresettebb európai város, a befektetők pedig egyre inkább az alternatív befektetések irányába fordulnak az elérhető ingatlanok szűk kínálata és az agresszív árazás miatt.

FM & Office 2018 Érdekel az ingatlanbefektetések világa? Kíváncsi vagy, mit hoz a jövő az irodapiac számára? Jelentkezz a Portfolio Ingatlan szervezésében megrendezésre kerülő FM & Office 2018 konferenciára! Információ és jelentkezés A kutatás szerint idén először az ipari ingatlanok bizonyultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés