Előfizetői tartalom

Nem kell vidékre költözni, ha saját kertre vágysz

Portfolio
Van megoldás arra, ha valaki nem akarja elhagyni a fővárost és mégis saját kertre vágyik. A kertkapcsolat, vagy a tetőkert kialakítása már nem ritka tulajdonság egy újlakás-projekt esetében, így akár Budapest belső részein is elképzelhető, hogy a lakáshoz tartozzon egy több tíz, vagy akár száz négyzetméteres füvesített terület. Három kerület esetében kifejezetten magas az ilyenfajta ingatlanok száma, ezeknél megnéztük, hogy miként alakulnak az árak és hogy valójában mekkorák ezek a tetőkertek.

A nagyvárosok egyik átka, hogy nehezen találni olyan lakóterületet, ahol a lakóknak nem egy betondzsungel közepén kell élniük, hanem van a környezetükben némi zöldövezet is. Bár már Budapesten is vannak törekvések arra, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon a parkosítás, ezek több éves tervek és természetesen városfejlesztési szempontból sem oldható meg a főváros minden részén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés