Előfizetői tartalom

Név nélkül, de kitálalt: amikről nem szabadna tudnunk egy lakásfelújításnál

Portfolio
Rosszabb állapotú lakások megvásárlásával és felújításával foglalkozik az a vállalkozó, aki név nélkül számolt be nekünk arról, hogy milyen összegeket fizettek pár éve és most egy rossz állapotú lakásért, mekkora volt a realizált profit, illetve, hogy milyen munkabérek mellett találtak szakmunkásokat és milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük.

A megszólaló nevét nem közölhetjük, de sok, eddig rejtett információról beszámolt, amit csak azok tudhatnak, akik valamilyen módon belelátnak egy ilyen felújítási folyamatba. A vállalkozó 2011-ben kezdett el lakások felújításával foglalkozni, több családtaggal együtt örökölt 10-20 millió forintot, amit szeretett volna befektetni. A testvérével meggyőzték a családjukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés