Előfizetői tartalom

22 millió alatt ne is álmodj új lakásról Budán

Portfolio
A 2018 első negyedéves Budapesti Lakáspiaci Riport adatai alapján arra voltunk kíváncsiak, hogy a 20 millió forint alatti árkategóriában milyen új lakások vannak Budán. A vizsgálat meglehetősen gyors eredményt hozott, ebben az árszegmensben ugyanis jelenleg nem lehet Budán új lakáshoz jutni, éppen ezért a keresést módosítva azt néztük meg, hogy mekkora összegre van szükségünk minimum, hogy egy új lakás tulajdonosai lehessünk a főváros ezen részén.

Portfolio Lakás Klub 2018 Érdekel a hazai lakáspiac alakulása? Kíváncsi vagy meddig tarthat a szárnyalás? Látogass el a május 4-én megrendezésre kerülő Portfolio Lakás Konferencia 2018-ra, ahol a szakma legelismertebb képviselői vitatják meg a legfontosabb kérdéseket. Információ és jelentkezés A budai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés