Előfizetői tartalom

A jövőben már te is így veszed a lakásod

Portfolio
A technológiai fejlődés az ingatlanhirdetések világát sem kerülte el, ahol már eddig is nagy változások zajlottak, de az újdonságok megjelenése azóta sem hagyott alább. Az eladó tábla kihelyezése mellett már eddig is számos hirdetőoldal állt rendelkezésre, ahol különböző szempontok alapján célzottan kereshettük meg a számunkra ideális ingatlant vagy adhattunk fel hirdetést. Az utóbbi időben azonban itt is megindult a verseny a vizuális fejlesztésekben, új élményt adva az ingatlanok közti böngészésnek és a lakásvásárlásnak.

Melyek a legnépszerűbb keresők?A közelmúltban készült egy felmérés, amelyben több, mint 100 ingatlanközvetítőt kérdeztek meg arról, hogy melyik hirdetési portált használja legtöbbször és melyik portálokról érkezik a hirdetett ingatlanok iránt a legtöbb érdeklődés. Noha a felmérés nem volt teljes mértékben reprezentatív, az eredményekből egyértelmű volt, hogy Budapesten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés