Előfizetői tartalom

Miként lehet a távhőből a jövő csodafegyvere?

Portfolio
Több fejlesztést is tervez a FŐTÁV Zrt. a következő években, amelyek célja, hogy még szélesebb körben alkalmazott fűtési móddá válhasson a távhő, ráadásul a jövő már nem csak a fűtésről szól majd a cégnél, hanem a hűtést is előtérbe kívánják helyezni. A távhő népszerűsége az elmúlt években növekedett, számos irodakomplexum, vagy lakásprojekt választotta fűtési módként. Dr Mitnyan György, a FŐTÁV Zrt. vezérigazgatója a Portfolio FM&Office konferencián tartott előadást a távhő jövőjével kapcsolatban.

dr. Mitnyan GyörgyvezérigazgatóFőtáv Tovább »A szakember a konferencián nemzetközi példákon mutatta be távhő szerepét, illetve a használatát erősítő intézkedéseket. Egyes országok a kapcsolt termelés és a megújulók támogatása révén segítik elő a szélesebb körű használatot, máshol a hőárak állami kontrolljával érik el ugyanezt, de további megoldást jelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés