Előfizetői tartalom

Döntsd el te, hogy melyik Pest legjobb új lakóparkja!

Portfolio
Május 4-6-án a Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Portfolio Csoport által szervezett Lakás 2018 kiállítás, ahol a legnagyobb ingatlanfejlesztők is bemutatják a már épülő és tervezett projektjeiket. A korábbi évekhez hasonlóan a Portfolio szerkesztősége idén is díjazza a legjobb lakásfejlesztéseket. Tudjuk, hogy egy új lakóprojekt objektív megítélése nagyon nehéz feladat, millió egyéni szempont van, ami alapján döntést lehet hozni, és számtalan olyan is akad, ami csak az átadás után derülhet ki. A díjakat az olvasói szavazatok alapján ítéljük oda, melyre a kiállítás megnyitásakor megrendezésre kerülő Portfolio Lakás Konferencián kerül majd sor. A közönségdíjakkal a legjobb pesti és a legjobb budai fejlesztéseket jutalmazzuk. Az alábbiakban látható az a lista, amelyben a pesti új építésű lakásprojektek között szemezgethetünk és szavazhatunk. Szerinted melyik a legjobb? Szavazz te is, hogy ki kapja a díjat!

#qp_main1941400 .qp_btna:hover input {background: rgb(0, 53, 95)!important} #qp_all1941400 {max-width:815px; margin:0 auto;}Szerinted melyik a legjobb újlakás-projekt Pesten?1. Práter Park 2.2. Allure Residence Budapest III-IV. ütem3. Fáy 854. Dagály Residence5. Emerald Residence6. Marina Life7. Thermal Zugló 38. Pannónia Ház9. Lőportár u. 9.10. Práter ParkCreated with Survey Maker1.ARAN...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái