Nem is gondolnád, mennyi mindenre figyelnek a legújabb irodák építésénél
Ingatlan

Nem is gondolnád, mennyi mindenre figyelnek a legújabb irodák építésénél

Portfolio
Idén öt éves Budapest egyik legzöldebb irodaháza, amely Magyarországon elsőként nyerte el a legmagasabb szintű, LEED Platinum besorolást, ezzel értékelve a környezettudatos megoldásokat. A 17 800 négyzetméteres, Green House működése óta többek között az "Az év projektje" díjat is megkapta a Portfoliotól
.

A kivitelezés során olyan megoldásokat valósítottak meg, mint az épület fél-automata időjárás-állomása, ami vezérli az árnyékolást, vagy a melegvíz-felhasználásra használt napkollektor-táblából nyert energia. A víztakarékosságot a szürkevíz hasznosítása és a csapadékvíz gyűjtése segíti elő, ehhez egy 70 köbméteres tároló áll rendelkezésre.

Ha érdekel, hogy hol tart a legnagyobb magyar városokban az okosodás, hogy milyen hatással lehet ez a folyamat az emberekre és a mindennapokra, és miként vehetnek részt az önkormányzatok a város fejlődésében, jelentkezz a június 7-én tartandó Smart City 2018 Konferenciára!

"A bérlői igények folyamatosan változnak, a kiválasztási szempontok is eltolódnak, és egyre fontosabbá válik a megfelelő munkakörnyezet kialakítása. A zöld irodák minősítésénél a munkakörnyezetre is jelentős szabályozások vonatkoznak, ezáltal bizonyos formában garancia a bérlő részére, hogy megfelelő irodát választ vállalata számára. A technológiai fejlődés folyamatos, és ingatlan üzemeltetőként fontos számunkra, hogy megfelelő beruházásokkal fejlesszük az épületek adottságait. A Green House irodaház esetében több jelentős beruházást tervezünk a következő évekre." - nyilatkozta Várnai Máriusz, a Diófa Ingatlankezelő Kft. ügyvezető igazgatója


Várnai Máriusz

ügyvezető

Diófa Ingatlankezelő Kft.

Máriusz második éve vezeti a Diófa Ingatlankezelő Kft-t. Szakmai pályafutását biztonságtechnikai mérnökként kezdte, majd 10 évet töltött a Cushman&Wakefield ingatlan tanácsadó vállalatnál. A Diófához a BNP Paribas... Tovább »

elektromosroller
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
Brexit london tuntetes1500
GettyImages-1167008922
Furjes Balazs Budapest Liget projekt1500
100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Furjes Balazs Budapest Liget projekt1500