Előfizetői tartalom

Élhetetlenné válhatnak azok a magyar városok, amelyek nem lépnek időben

Portfolio
A következő évtizedekben jelentősen bővülni fog a városban lakó népesség aránya, amire a városoknak egyértelműen készülni kell. A növekvő lakosság nagyobb terhet jelent az infrastruktúra számára is, például jóval nagyobb tömegek közlekedését kell majd megoldani. A városok útjai már most is zsúfoltak, így a jövőben az élhetőségük fenntartása érdekében elengedhetetlen, hogy smart cityvé váljanak, vagyis a közlekedést is smart módon oldják meg. Támogatniuk kell például a közösségi közlekedést, a kerékpárhasználatot és az elektromos autók terjedését.

Smart City 2018 A városok átalakulása a jövő egyik nagyon fontos témája. A változásokra pedig kicsi és nagyvárosnak egyaránt készülnie kell. A téma kiemelt jellege miatt rendezi meg a Portfolio Smart City konferenciáját, ahol szakemberek segítenek eligazodni a legfontosabb kérdésekben. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés