Előfizetői tartalom

Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán

Portfolio
Naponta jelenik meg több tízezer újabb bevásárlóközpontról hír, kezdve a még építési engedélyre váró óbudai komplexumról, vagy az Etele Pláza építésének elkezdéséről. Most a Campona fejlesztéséről érkezett bejelentés, mely szerint 30 ezer négyzetméterrel bővülhet a budai bevásárlóközpont - szerepel Budafok-Tétény honlapján.

Tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy a CPI Property Group megvásárolta a Campona bevásárlóközpontot. Az önkormányzat legutóbbi testületi ülésén a csoport képviselője bejelentette, hogy a tulajdonos összesen mintegy 30 ezer négyzetméteres bővítést tervez a bevásárlóközpont két szintjén. A földszinti alapterület 10 ezer négyzetméterrel, míg az emeleti alapterület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés