Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán
Ingatlan

Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán

Portfolio
Naponta jelenik meg több tízezer újabb bevásárlóközpontról hír, kezdve a még építési engedélyre váró óbudai komplexumról, vagy az Etele Pláza építésének elkezdéséről. Most a Campona fejlesztéséről érkezett bejelentés, mely szerint 30 ezer négyzetméterrel bővülhet a budai bevásárlóközpont - szerepel Budafok-Tétény honlapján.
Tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy a CPI Property Group megvásárolta a Campona bevásárlóközpontot. Az önkormányzat legutóbbi testületi ülésén a csoport képviselője bejelentette, hogy a tulajdonos összesen mintegy 30 ezer négyzetméteres bővítést tervez a bevásárlóközpont két szintjén. A földszinti alapterület 10 ezer négyzetméterrel, míg az emeleti alapterület csaknem 21 ezer négyzetméterrel bővülhet a tervek alapján.
Kíváncsi vagy, hogyan alakítja át életünket a digitalizáció, a big data, az Internet of Things, vagy az okosodó városok és otthonok? Jelentkezz a Portfolio június 7-én megrendezésre kerülő Smart City 2018 konferenciájára, ahol a szakma legnagyobb képviselői vitatják meg az aktuális trendeket.


Ennek részeként, a Campona mögötti út kibővülne egy úgynevezett "expressz rámpával", amely egyből a parkolóház tetőszintjére vinne, illetve az első emeleti szintet részlegesen (nagyjából 13 ezer négyzetméter alapterülettel) bővítenék a Campona jelenlegi épületéhez kapcsolódóan. Egyelőre nincsenek tervek, hogy új szinttel is bővítenék a bevásárlóközpontot, a tetőre azonban elképzelhető, hogy új vendéglátóegységet és teraszt alakítanak ki.Az Etele Pláza és az Óbudai Pláza megépülése összesen 106 ezer négyzetmétert tesz ki, ha ehhez még hozzávesszük a Campona bővülését már 136 ezer négyzetméternyi új területről van szó, amely a következő években készülhet el. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben a most bejelentett 30 ezer négyzetméter a nettó bérbe adható területre vonatkozik, a Campona jelenlegi 40 ezer négyzetmétere majdnem megduplázódna és ezzel az Arénát is megelőzné.

Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán


Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán
berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Pörög az építőipar, pörög a gazdaság - De a növekedésnek ára van!