Előfizetői tartalom

Pontozták Budapestet: nem gondoltuk volna, hogy ebben vagyunk a leggyengébbek

Portfolio
Miben jobb Svájc vagy Szingapúr Magyarországnál? Melyek azok az eszközök és szolgáltatások, amiket a magyarok alig használnak és ez a városok előrehaladottságán is meglátszik? Arra voltunk kíváncsiak, hogy hogyan lehet pontozni egy város fejlettségét, ezek alapján miben a legerősebb Budapest és miben a leggyengébb. Az eredmény igencsak meghökkentő lett.

Mitől lesz okos egy város? Már korábban is írtunk cikkeket arról, hogy milyen 6 alrendszerrel lehet a leginkább megragadni egy város okosságát, illetve olyan kezdeményezéseket is bemutattunk, amelyek akár Magyarországon is azért jöttek létre, hogy élhetőbbek és fejlettebbek legyenek a településeink. De vajon, ha pontozni kellene Budapestet a közlekedés, az oktatás, a várostervezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés