Új épületet kapott az Euronics az agglomerációban
Ingatlan

Új épületet kapott az Euronics az agglomerációban

Portfolio
Újabb épületet adtak át a pátyi ipari parkban, a létesítmény az Euronics egyedi igényei szerint épült meg, a műszakicikk-kereskedelmi lánc itt működteti új logisztikai központját, ahol mintegy 60 ember dolgozik majd. A csaknem 12 ezer négyzetméteres csarnokot mintegy 2,5 milliárd forintból fejlesztette a NIPÜF Zrt - szerpel a vállalat közleményében.
A pátyi ipari parkban rendezi be új logisztikai központját a magyar tulajdonú Vöröskő Kft., az Euronics kizárólagos hazai képviselője. A kereskedelmi vállalkozás a NIPÜF Zrt. által fejlesztett komplexumból szolgálja ki csaknem 70 üzletből álló országos hálózatát. A vállalat tervei között szerepel egy saját üzemeltetésű logisztikai rendszer létrehozása, amelyhez szintén jó alapot kínál az új raktár.

A 12 ezer négyzetmétert meghaladó alapterületű, A kategóriás csarnokban 350 négyzetméternyi iroda is helyet kapott, és a létesítmény a későbbiekben igény szerint bővíthető. Az épületben háromféle - tömbös, állványos, illetve úgynevezett értéktári polcos - technológiát alkalmaznak, hogy valamennyi termékkategória számára a megfelelő tárolási megoldást biztosítsák. A NIPÜF Zrt. pátyi beruházása Közép-Európa egyik legnagyobb iparipark-fejlesztési programjának a része, amelynek keretében a következő években több százmilliárd forint értékben jönnek létre modern gyártó- és logisztikai létesítmények.
E.ON
KPMG
Musk
Frankfurt Stock Exchange
Stock exchange
fed
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
közösségi iroda