Előfizetői tartalom

Családi házat vennének a magyarok, amíg meg nem látják az árcédulát

Portfolio
A magyarok 80 százaléka legszívesebben egy amerikai stílusú kertes házba költözne, azonban közeledve a tényleges lakásvásárláshoz 41 százalékuk már egy panellakással is kiegyezne - derül ki az OTP Bank első alkalommal elkészített Hello Otthon kutatásából. A legtöbben saját célra terveznek lakást vásárolni, de sokan voltak a befektetési céllal érdeklődők is az OTP Hello Otthon Est rendezvényén. A program résztvevőinek többsége LTP megtakarításokat és lakáshitelt is igénybe venne a vásárláshoz. Hogy milyen feltételek mellett érdemes ma lakást vásárolni, arról a piac szakértői beszéltek.

Az OTP idén készítette el először reprezentatív lakáspálya felmérését, a Hello Otthon kutatást, melynek eredményeit a Hello Otthon Esten hozták nyilvánosságra. Ebből kiderül, hogy a megkérdezettek 80 százalékának egy amerikai stílusú kertes ház az álma. Amikor azonban sor kerül a vásárlásra, 41 százalékuk már egy panellakással is kiegyezne. Jól látható, hogy óriási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés