Előfizetői tartalom

Bármilyen képzetlen és kontár munkást felvesznek a lakásépítők

Portfolio
Bár, mint korábbi cikkünkben felhívtuk a figyelmet arra, hogy a sok horrorsztori mellett akadnak szép számmal korrekt módon eljáró fejlesztők, és jó minőségben megépült lakások, továbbra is érkeznek elrettentő rémtörténetek a piacról. Olvasónk egy 9. kerületi, több lakásprojekten már túllévő fejlesztővel járta meg. A problémák hasonlóak a korábbi panaszokhoz, jelentősen csúszik az átadás és rossz minőségben készülnek el a lakások.Ezek hátterében pedig egyértelműen a munkaerőhiány áll, gyakorlatilag már bármilyen kontár munkást felvennének egyes cégek, csak legyen emberük.

A 9. kerületben található projektnek az eredeti határidő szerint 2017 szeptemberében lett volna a műszaki átadása. Az első lakások azonban csak 2018 áprilisában készültek el, olvasónk lakása pedig még azóta sem került átadásra. A kötbér kifizetését a kivitelező azonban csak 3 hónapra vállalta.Oszd meg te is a történetedet! A Portfolionál várjuk a különböző olvasói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés