Előfizetői tartalom

Gyökeresen át kell alakítani az oktatást, ha nem akarunk teljesen lemaradni

Portfolio
A már most rendelkezésre álló és a közeljövőben megjelenő technológiák az országok gazdasági fejlődésében is nagy változásokat hozhatnak. 79 ország bevonásával készítette el a Huawei azt a kutatást, melynek során 40 különböző mutató segítségével határozta meg az országok digitális átalakulásának fejlődését. Az eredmények alapján az országokat három csoportra osztotta: élenjárók, alkalmazkodók és kezdők. Magyarország jelenleg a középmezőnyben van, de nem árt résen lenni, mivel egy új technológia időben történő alkalmazása akár rövid távon is jelentős előnyökkel járhat.

Smart City 2018 Az utak és a csatornák feltalálása óta nem volt olyan fontos városfejlesztési áttörés, mint a Smart City, azaz az okosváros megjelenése! Az igazán különleges pedig az, hogy a legkisebb településektől a világvárosokig mindenkit érint. Nézze meg a programot és jelentkezzen most az Önök városa vagy vállalkozása is az eseményre, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés