Előfizetői tartalom

Nemzetközi cégek versengenek a legújabb Váci úti irodáért

Portfolio
A Promenade Gardens irodaház első bérlője, a Celanese múlt héten vette birtokba 4200 négyzetméternyi irodaterét a nemrégiben átadott irodaházban, ahova hamarosan a Citibank Europe is követi majd. A nemzetközi bank magyar leányvállalata december 1-től költözik majd az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap portfóliójához tartozó és a Horizon Development által fejlesztett ingatlanba, ahol 8000 négyzetméternyi irodateret fog bérelni.

A Váci úti irodaház 4. és 5. emeletén kapnak helyet a Citibank vezetőségi irodái és 2005-ben alapított szolgáltatóközpontja, ami egy 90 négyzetméteres földszinti bankfiókkal is kiegészül. Az új épületben a bank közel 1100 kollégája fog dolgozni. A Promenade Gardens bérbeadható területeit érintő tárgyalások 97 százalékos telítettséget igazolnak vissza.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés