Előfizetői tartalom

Fontos ajánlás az MNB-től, ami megváltoztatja az ingatlanszakmát

Portfolio
Februárban lépett hatályba és július 1-től várja el az MNB az értékbecslési követelményrendszerekkel szemben támasztott ajánlásának alkalmazását. Az ajánlás részleteiről Sarlós Nóra MRICS, az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgatója kérdezte a szakma képviselőt a Portfolio és az RICS közös szervezésében megrendezett Valuation and Investment 2018 konferencia panelbeszélgetésében.

Fontos ajánlást fogalmazott meg az MNBAz MNB hitelintézetek, bankok és biztosítók számára készítette az értékbecslési követelményrendszerekkel szemben az ajánlást, ami az értékelők munkájára is hatással lesz. A cél az ingatanértékelés javítása, fontos azonban hangsúlyozni, hogy a megfogalmazott feltételek többsége ajánlás és nem elvárás - mondta el Pálfi Péter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés