Előfizetői tartalom

Elárulták a szakértők, hogy mi most a legjobb ingatlanbefektetés

Portfolio
Úgy tűnik, hogy a politikai kockázat nem befolyásolja a kelet-közép-európai piacok teljesítményét - hangzott el a Portfolio és az RICS közös szervezésében megrendezett Valuation and Investment 2018 konferencia délutáni panelbeszélgetésén. A szakértők optimisták a piac jövőjével kapcsolatban, a legjobb eszközosztálynak pedig az ipari/logisztikai, valamint a kiskereskedelmi szegmenst tartják.

Sokan azt gondolják , hogy a régió befektetési piaca közel van a csúcshoz és további jelentős növekedésre már nem érdemes számítanunk - nyitotta meg a beszélgetést Számely Péter MRICS, Head of Real Estate Finance CEE, HYPO Niederösterreich.Túl vagyunk a csúcson vagy még mindig felfelé tarunk?A piaci trendeket nem lehet figyelmen kívül hagyni - tette hozzá Grzegorz Ryszka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés