Előfizetői tartalom

Fenntartható városok: ki fogja ezt kifizetni?

Portfolio
Az évszázad végére a világnépesség 84 százaléka városokban fog élni, de a globális GDP 82 százaléka már ma is a városokban termelődik meg. A városoknak éppen ezért egyre több fejlesztési kihívásnak kell megfelelniük - hangzott el a Portfolio szervezésében megvalósuló Smart City 2018 konferencián, ahol a piac legfontosabb szakemberei vitatták meg a téma aktuális kérdéseit.

Manuel Dueñas, Head of Division, Public Sector Operations in HU, CZ, SK, EIB szerint az európai városok digitalizációjának fejlesztése még nem teljesen megoldott, így azokra a területekre érdemes fókuszálni, ahol még befektetési hiányok vannak. A városok okossá és fenntarthatóvá történő alakításában a régió városaiban még jelentős fejlesztési potenciál van.Az MFB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés