Előfizetői tartalom

Hogyan mérhetjük le, melyik a legélhetőbb város?

Portfolio
Milyen gyorsan térül meg egy energiahatékonysági beruházás? Miként lehet megfelelő informatikai rendszert találni a városokról gyűjtött adatok kezelésére? Hogyan mutatható ki, hogy melyik városban a legjobbak az életkörülmények, vagy legkreatívabbak az emberek és miért fontos a tömegközlekedés ebből a nézőpontból is? Ezekről a kérdésekről szóltak a Portfolio szervezésében megrendezett Smart City 2018 délutáni programjának előadásai, ahol a kulcskérdés az volt, hogy a fenti kérdésekben miként tudnak részt venni az önkormányzatok.

A fenntartható város egyik kulcskérdése az energiahatékonyság. Tordai Péter, az E2 Hungary pénzügyi igazgatója előadásában arról beszélt, hogy az egész technológiában, mi az, amit meg is tudunk valósítani, amihez van finanszírozás és megfelelően kidolgozható projektterv. Az önkormányzati és közösségi projektek alapján egész Európában vezet az okos közvilágítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés