Előfizetői tartalom

Elindult a Duna-parti gigairoda építése

Portfolio
A TriGranit elindította a budapesti Millennium Városközpont befejező elemének, a Millennium Gardens irodaháznak az építését. A 2020-as várható átadást követően az épület mintegy 37 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel és több mint 600 parkolóhellyel várja bérlőit. A cég, a következő 12 hónapban 77 ezer négyzetméter GLA iroda kivitelezésének indítását tervezi Közép-Európában.

A Millennium Gardens a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház és a K&H székház szomszédságában, közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el. Az "A" kategóriás, 10 emeletes épületben a legújabb városhasználati trendeknek megfelelően több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló létesül zuhanyzókkal és öltözőkkel. A környezettudatosság jegyében az irodaépület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés