Előfizetői tartalom

Fájdalmas bedőlések indultak a lakáspiacon

Portfolio
Az idei év első felében 4000 új társasházi lakás kelt el Budapesten, ami a kereslet mérséklődését jelzi, 2017 mindkét félévében ugyanis ennél néhány száz darabbal több volt a forgalom. A kínálati oldalt, a kedvezményes áfára vonatkozó 2019 év végi határidő, illetve az építőipari kapacitások befolyásolják a leginkább, az ezekből fakadó bizonytalanságok erős csökkenést eredményezhetnek az eladott új lakások számában 2021-től. Az sem jó előjel, hogy már több tucat bedőlt projektről is lehet tudni - derül ki OTP Budapesti Újlakás Értéktérképből.

Property Investment Forum 2018 Save the date! November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legforróbb témákkal, a legfontosabb szakértőkkel és döntéshozókkal, exkluzív programokkal, egyedülálló networking lehetőségekkel várjuk a részvevőket az egész napos programra....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái