Előfizetői tartalom

Látványos ingatlanfejlesztések Budapesten

Portfolio
Repülőtéri hotel, Ericsson-székház, Telekom-székház: 2018-ban is grandiózus, Budapest arculatát meghatározó, nemzetgazdasági szempontból is jelentős fejlesztéseket adott vagy ad át a közeljövőben Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője, a WING Zrt. A magyar tulajdonú cég mindeközben a lakóingatlan szegmensben is megjelent a LIVING ernyőmárkával, így immáron az ingatlanpiaci szegmensek mindegyikében aktívan jelen van. Ezen túl a vállalat nemrégiben külföldi terjeszkedésbe is kezdett. Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök vezérigazgatója szerint ahogyan itthon, úgy külföldön is az értékteremtés motiválja a céget, ehhez keresik folyamatosan az ígéretes befektetési lehetőségeket, immáron régiós szinten.

Az interjú megjelenését a WING Zrt. támogatta. A napokban adták át a WING legújabb fejlesztését, az Ericsson-székházat. Az eseményen még Orbán Viktor is részt vett. Miért övezte ilyen kitüntetett figyelem ezt a beruházást? Az Ericsson Ház Magyarország egyik legkorszerűbb, környezettudatos irodaháza, ahol nem mellékesen az irodák mellett helyet kapott a svéd cég egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés