FONTOS Hatalmas meglepetéssel nyert Ursula von der Leyen
 
Előfizetői tartalom

Negyedmillió négyzetmétert adtak ki a budapesti irodapiacon fél év alatt

Portfolio
2018 első felében több mint 253 ezer négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe Budapesten, amiből a kereskedelmi ingatlanpiac ügynökségei 173 ezer négyzetméternyi ügyletben vettek részt. A CBRE 42 425 négyzetméterrel (24,4 százalékos részesedéssel) lett a legnagyobb ügynökség, egy hajszálnyival megelőzve a Cushman & Wakefield és a JLL számait. A három piacvezető együttesen az ügynökségek által történt bérbeadások 70 százalékáért felelt.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most extra early bird áron! Információ és jelentkezés Az erős első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés