Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)
Ingatlan

Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)

Portfolio
Év eleje óta tart a Shopmark - egykori Europark - bevásárlóközpont felújítása. A Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában álló pláza átalakítása várhatóan októberre fejeződik be. A felújítás jelenlegi állapotát képgalériában mutatjuk be.


A Shopmark megújítása 2018 elején kezdődött a KÉSZ Építő Zrt. kivitelezésében. Az átépítés és az üzlethelyiségek bérbeadása egyaránt jó ütemben halad, a kispestiek októberben vehetik újra birtokba a megújult bevásárlóközpontot. Az eddigi munkálatok eredményeként többek között megszületett az új térelrendezés és az épület modernizációja is folyamatosan zajlik.


A felújítás jelenlegi fázisában az álmennyezet kialakítása, a portáltartó acélszerkezet kiépítése, a homlokzati burkolás, valamint különböző gépészeti és elektromos munkálatok zajlanak. A 26 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont földszintjét födémáttöréssel tették világosabbá, és könnyebben átláthatóvá az emeletek közötti tereket. Az új belső téri elosztásnak köszönhetően közel 80 új üzlet és szolgáltató kaphatott helyet az Üllői úti bevásárlóközpontban.

Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)
A bevásárlóközpont 90 százaléka már bérlőre talált, a meglévő üzletek mellett számos új márka képviselteti majd magát az épületben. A bérlők az építkezéshez igazított ütemezéssel már elkezdték birtokba venni a területüket, így a közös területek kialakításával egy időben elkezdődhetnek az üzletek kiépítési munkálatai annak érdekében, hogy az októberi nyitásra teljes mértékben átadható legyen a bevásárlóközpont.

Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)
ferrari_getty_editorial
thyssenkrupp acél_getty_stock
iphone
GettyImages-1071775348
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
terézváros utcakép