Előfizetői tartalom

Nézz le Budapestre a MOL új székházának tetejéről

Portfolio
Ugyan több mint 2 év van még addig (a hivatalos tervek szerint), hogy 2021-ben átadják Magyarország legmagasabb, 120 méteres épületét, a MOL Campus-t, a MOL új székházát, a tetején lévő "skydeck"-kel együtt, mi már ma megmutatjuk, hogy milyen kilátás vár majd az épület felső szintjein dolgozókra és a várhatóan nyilvános kilátópont látogatóira. Nézz le te is 120 méter magasból Budapestre!

Hosszú politikai és szakmai huzavona után pont került a társadalmat is megosztó, 120 méter magasra tervezett MOL-székház megépítésének ügyére. Gulyás Gergely kedden bejelentette, hogy 90 méternél magasabb egyedüli épületként az országban a MOL Campus épülhet meg. "A magasházak-felhőkarcolók ügyét is áttekintette tegnapi ülésén a kormány és Gulyás jelezte, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés