Előfizetői tartalom

Az 5 legdrágább ház a Balaton partján: ilyen lehet a magyar luxusnyaralás

Akár családi háznak, akár nyaralónak fogja használni a leendő tulajdonos a listán szereplő ingatlanokat, az biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia a vásárláskor. Az 5 legdrágább Balaton-parti ingatlan közé ugyanis aligha kerülhetett olyan ház, amelynek a kínálati ára kevesebb volt, mint fél milliárd forint. Ezek a luxusvillák természetesen rendelkeznek minden olyan felszereltséggel, ami ezen az áron elvárható, kezdve a Balatonra néző panorámával egészen egy jókora medencéig, vagy akár saját partszakaszig.
Figyelem: arról, hogy a listában szereplő hirdetések valóságosak, illetve még aktuálisak-e, nincs bővebb információnk, és a cikkben a hirdetések leírására támaszkodtunk. A legnagyobb hirdetőoldalak ingatlankínálatából szemezgetve néztük meg, hogy melyek azok a Balaton-parti házak, nyaralók (ki minek használja), amiket jelenleg a legdrágábban kínálnak eladásra. A Duna...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái