Előfizetői tartalom

Mi mentheti meg az egyre zsúfoltabb városi forgalmat?

Portfolio
Folyamatosan bővül a városokban lakó népesség aránya, ami nagyobb terheltséget jelent a közlekedésben, nagyobb tömegeket a buszokon, több autót az utakon. Hiába tűnik csak kényelmi szempontnak a napi utazás során, hogy milyen elégedettséggel utazunk, ez is része annak, hogy mennyire élhető egy város. Ennélfogva pedig fontos kérdést jelent, hogy a döntéshozók mennyire támogatják, illetve egyáltalán vannak-e olyan innovációk, kezdeményezések, amelyekkel hatékonyabbá, gyorsabbá és elviselhetőbbé teszik a nagyvárosok közlekedését.

Egyre erősebben érzékeljük az urbanizáció hatásait Magyarországon is, sokan költöznek a városokba akár a jobb munkalehetőségek miatt, vagy hogy szabaduljanak az ingázás okozta hátrányoktól. Ez egyben azt is jelenti, hogy ugyanakkora területre még több ember zsúfolódik össze, aminek nem csupán az ingatlanpiacra van hatása, hanem a városi közlekedésre is, legyen szó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés