Egy közel 20 ezer négyzetméteres irodaházat adtak el Bel-Budán
Ingatlan

Egy közel 20 ezer négyzetméteres irodaházat adtak el Bel-Budán

Portfolio
Eladásra került a Bluehouse Capital tulajdonában álló bel-budai Margit Palace irodaház, a vevő az Adventum Trium ingatlanbefektetési alap volt, a tranzakcióban a CBRE is részt vett - szerepel a cég közleményében.
Az újonnan épített irodák iránt folyamatos a befektetői érdeklődés az ingatlanpiacon, ám kitartó igény mutatkozik a régebbi, fenntarthatóan bérelhető, magas kihasználtsággal működő irodaházak iránt is. A bel-budai Margit Palace A-kategóriás irodaházat tavaly újították fel, szinte teljes (96%-os) bérbeadottsággal működik és a közel 18 ezer négyzetméternyi bérbe adható iroda, kiskereskedelmi és raktárterület három, részben összekötött épületszárnyban helyezkedik el.

A tranzakcióval kapcsolatban Tim O'Sullivan, a CBRE tőkepiaci vezetője így nyilatkozott:

Bár az újonnan épített irodák továbbra is népszerűek a befektetők körében, nem szabad alábecsülnünk azon befektetők keresletét, akik korábban épült, igazolt bérlői múlttal rendelkező irodaházakat keresnek. A befektetők a múltbeli teljesítményre és az előre jelzett növekedésre alapozhatják befektetési döntésüket.O' Sullivan Tim MRICS

Head of Capital Markets

CB Richard Ellis

Tim O'Sullivan, Head of Capital Markets joined CBRE Hungary as a member of the Capital Markets team responsible for investment transactions. Based in the Budapest office, Tim brings with him seven years experience having worked in... Tovább »

"A Margit Palace időben történő értékesítése bizonyítja a magyar piac javuló likviditását, ami bizalmat ad a befektetőiknek a jövőbeni befektetéseikhez." - nyilatkozta Stevan Lojovic, a Bluehouse Capital magyar piacért felelős igazgatója.

"Nagy örömmel tölt el minket, hogy mi lehetünk a Margit Palace új tulajdonosai. Úgy véljük, hogy jó üzletet kötöttünk, és a befektetőink elégedettek az elért árral. Folytatjuk erőfeszítéseinket vonzó és megbízható ingatlanok vásárlására vonatkozólag Magyarországon "- mondta Koó Gergely MRICS, az Adventum Befektetési Alapkezelő Lízing bérbeadási igazgatója.Egy közel 20 ezer négyzetméteres irodaházat adtak el Bel-Budán
foldgazgetty
volkswagenshutterstock
Alteo klub
facebook libra szablyozás
shutterstock_1077065507
donaldtrumpgolf
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
Brexit Boris Johnson ketto level Donald Tusk
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
shutterstock_1077065507