Előfizetői tartalom

Mi a garancia a SZIT-es osztalékra? Megszólaltak a cégvezetők

Portfolio
Több ponton módosult a jövő évi adócsomag részeként a szabályozott ingatlanbefektetési társaságok (SZIT) működéséről szóló törvény, aminek legfontosabb pontja, hogy mostantól a SZIT vezetőségének osztalékra vonatkozó javaslatáról végső soron a részvényesek döntenek. A pontosítás előtt a törvény kötelezte a SZIT-eket, hogy a nyereség legalább 90 százalékát mint elvárt osztalékot odaadják a részvényeseiknek. A változás kapcsán a már SZIT-ként működő Graphisoft Park és a Szabályozott Ingatlanbefektetési Előtársaságként (SZIE) működő Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) vezetősége is megszólalt - írja a Világgazdaság.

November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron! Property Investment Forum 2018 INFÓJELENTKEZÉS Korábban felröppent...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái