Előfizetői tartalom

Épül Magyarország legmagasabb háza: egy darabig biztos nem lesz több ilyen

Portfolio
Letették a Mol Campus alapkövét, ezzel elkezdődhet a 120 méter magas irodaház építése. A kormány egy augusztusi bejelentése alapján a felhőkarcoló és magasház építési tilalom alól a magyar gazdaság három zászlóshajó cégének (Mol, OTP és a Richter) ajánlották fel a magasházépítési lehetőséget, de egyedül a Mol élt ezzel a lehetőséggel, így tehát a Mol 120 méteres tornya megépülhet, más 90 méter feletti ingatlan azonban egyelőre biztosan nem.

A Mol-csoport összesen 2500 munkavállalója dolgozhat a Kopaszi-gáton épülő 28 emeletes irodaházában, az épület előreláthatólag 2021-ben fog elkészülni. Hernádi Zsolt a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója elmondta:Ez az épület jelképezi az elmúlt 20 év változását a Mol helyzetében, piaci erejében és kultúrájában.Kapcsolódó cikkünk2018.08.16Nézz le Budapestre a MOL...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés