Megvan az első bérlője a Váci úton épülő irodaháznak
Ingatlan

Megvan az első bérlője a Váci úton épülő irodaháznak

Portfolio
Mintegy 10 600 négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe a budapesti Nordic Light irodakomplexumban egy nemzetközi gyógyászati cégnek. A bérlő, a Skanska épületei közül Magyarországon elsőként WELL minősítésre törekvő Nordic Light Trio épület 79 százalékát foglalja majd el - szerepel a Skanska közleményében.


A Nordic Light 2016-ban megnyitott, 26 200 négyzetméteres első két épülete a harmadik fázis révén 14 000 négyzetméternyi bérelhető területtel rendelkezik majd, hat irodaszinten és a háromszintes mélygarázsban. Ez az utolsó, 2020 második negyedévében elkészülő fázis teszi teljessé a Nordic Light irodakomplexumot a Váci úton. A most épülő irodaházban 2400 négyzetméter többfunkciójú, a nagyközönség számára is nyitott kertet, kerékpártárolót, valamint elektromos autók töltésére szolgáló parkolóhelyeket is fejlesztenek.

Az egészségügy és a gyógyszeripar területén tevékenykedő bérlő számára a fenntartható megoldások és a felhasználói élményen alapuló innovációk fontos szempontot képviseltek. Az épületrendszerben lehetőség lesz rá, hogy a felhasználók telefonjaik segítségével lépjenek be az irodaházba, valamint egy rendszámfelismerő rendszer könnyíti meg a garázsba való behajtást és virtuális recepció segítségével fogadhatják a vendégeiket.

“A Nordic Light Trio lesz az első WELL minősített Skanska fejlesztés Magyarországon. A Connected by Skanska integrált épületrendszer révén közösséget alakítunk ki az épületet használók között, és olyan digitális megoldásokat kínálunk, amelyek növelik a felhasználói élményt." - mondta Marcin Lapinski, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

A legújabb generációs irodaházaknak már mást kell nyújtaniuk szolgáltatásban és élményben egyaránt. A well-being forradalom, valamint a Z generáció által kedvelt ingatlanpiaci megoldások kiemelt témaként kerülnek elő a Property Investment Forumon.

A WELL (Well Building Standard) minősítés az International Well Building Institute nemzetközi minősítése, amely nyolc különböző szempont szerint értékeli az épületeket, hogy azok ne csupán a környezettudatosságnak megfelelően legyenek a legmodernebbek, de a dolgozók közérzetére és egészségi állapotára is pozitív hatást gyakoroljanak.Megvan az első bérlője a Váci úton épülő irodaháznak
kanada
tarlós-karácsony
Frankfurt Stock Exchange
kivánd190916
shutterstock_1077839366
A worker adjusts a control valve at the delayed coker unit of the Duna oil refinery operated by MOL  Photographer: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images
wizzairshutterstock
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Green House