Előfizetői tartalom

Nem csak a lakásáfa emelkedése a probléma - A Lakáskiállításon szólaltak meg a szakértők

Portfolio
Több ezer látogató részvételével zajlik a Hungexpo 'F' pavilonjában a Lakás 2018 Országos Kiállítás, ahol a péntek délutáni Lakásáfa Klubon a piac szakértői osztották meg gondolataikat a lakásáfa, a lakásfejlesztések és a lakásárak várható alakulásával kapcsolatban. A helyszínre érdemes viszont még most is ellátogatni, ugyanis szombaton szintén ingyenes szakértői előadásokat lehet meghallgatni, a kiállítás pedig egészen vasárnap délután 5 óráig várja az érdeklődőket.

Az újlakás-piac jövője az MNB szemévelA lakásárak 2014 eleje óta Budapesten megduplázódtak és a növekedési trend a következő években is kitarthat. Bár a fővárosban már az egyensúlyi szint felső részénél vagyunk, az ország többi részén még mindig az egyensúlyi szint alatt vannak az árak. Az adásvételek száma 2014 óta egyre jobban emelkedik, ennek ellenére még mindig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés