Előfizetői tartalom

Így előznék meg a bűnözést az agglomerációban

Portfolio
Októberben indult a Safecity program Törökbálinton, a város szervezeteinek képviselői, intézmény- és cégvezetők, az önkormányzat munkatársai és egyetemi oktatók egyaránt szerepet vállalnak, hogy megfelelő utcai világítás kialakításával, belátható közösségi terekkel csökkentsék a bűnözéseket a városban - szerepel a Lechner Tudásközpont cikkében.

Októbertől indul és várhatóan jövő nyárig tart a a törökbálinti Safecity projekt, ami a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Lechner Tudásközpont és a KultúrAktív Egyesület együttműködésével valósul meg, a program az építészeti bűnmegelőzés jegyében valósítja meg a város fejlesztését. Ennek részeként többek között felújítják a törökbálinti városháza mögötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés