Előfizetői tartalom

Ezt az 5 éttermet ki kell próbálnod, ha az Alföldön jársz

Portfolio
Bármelyik irányba is induljunk Magyarország legnagyobb tájegységén, biztosan találunk jó éttermeket. Természetesen a csárdák korszaka nem tűnt el teljesen - sőt, mi is ajánlunk egyet -, de igazán magas minőségű, és kifejezetten jó ár-érték arányú éttermeket találunk Debrecenben, Szegeden, vagy akár Kecskeméten is. A Portfolio szubjektív válogatásában most Hajdú-Bihar, Csongrád, Békés és Bács-Kiskun legjobb éttermeit ajánljuk.

Augusztusi válogatásunk a legjobb borsodi, hevesi éttermekből: KATTINTS! Az újabb hosszú hétvége tökéletes időzítés egy hosszabb utazáshoz: bármerre is induljunk, az ország szinte minden szegletében találunk izgalmas éttermeket, köztük olyanokat is, amelyek akár a nemzetközi versenyben is megállják a helyüket. Szubjektív válogatásunkban most az alföldi megyék éttermeiből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés