Felújítják a budai plázát: így fog kinézni az átépítés után
Ingatlan

Felújítják a budai plázát: így fog kinézni az átépítés után

Portfolio
Bemutatták a Campona átépítésének látványterveit a Cannes-ben tartott nemzetközi kiskereskedelmi ingatlanfejlesztéseket felsorakoztató MAPIC kiállításon. A terveket a CPI Property Group mutatta be, akik tavaly vásárolták meg a XXII. kerületi bevásárlóközpontot .

Májusban számoltunk be róla, hogy összesen mintegy 30 ezer négyzetméteres bővítést terveznek a bevásárlóközpont két szintjén.

A mostani kiállításon a CPI előadása alapján a plaza jelenlegi 41 ezer négyzetméteres bruttó bérbe adható területét 70 ezerre tervezik bővíteni. Az új részek mintegy 30 százaléka szabadidős tevékenységeknek ad majd helyet, 15 százalékban éttermek, míg a fennmaradó 55 százalékot a kiskereskedelmi egységek, üzletek kapják meg. A tervek egy panoráma terasz kiépítéséről is szólnak az étkező rész felett, valamint egy 30 ezer négyzetméteres park is része a felújításnak.

Renata Kodadova, a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetője elmondta, hogy sokat foglalkoztak a vásárlók és látogatók változó igényeinek a felmérésével. Az új Camponát a jövő plázájának tervezik, amely egyaránt lehet megfelelő célpontja a családi kikapcsolódásoknak, vásárlásoknak és más szabadidős tevékenységeknek.

A november 22-én megrendezésre kerülő Property Investment Forumon többek között a kiemelt témák egyike lesz a retail szektor, a bevásárlóközpontok, a vásárlási szokások átalakulása, valamint hogy vajon miként kell újragondolni és akár építeni a teljes szektort.

facebook pay
Puskás Aréna
K_EPA20191106140
Szél
GettyImages-1038084008
DMOHA20190901009
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Puskás Aréna