Előfizetői tartalom

Reménysugár a diákoknak: nyitottak a befektetők a magánkollégiumokra

Portfolio
Pont egy hét múlva kerül megrendezésre a Property Investment Forum, ahol a több mint 110 előadó a saját szakterületének legfontosabb kérdéseiről tart előadást, vagy beszélget a "sorstársaival". Az ingatlanpiac minden jelentősebb területét igyekszik lefedni a konferencia, legyen szó a folyamatban lévő grandiózus projektekről Budapesten, az irodapiaci trendekről, az építőiparról, a PropTechről, vagy olyan alternatív befektetési lehetőségekről, mint a magánkollégiumok fejlesztése. Egyre nagyobb étvágy mutatkozik a "core" ingatlanbefektetésektől eltérő lehetőségek iránt, ezek egyike a diákok számára kialakított, piaci alapon működő, magánkollégium, ami egy jó megoldás lehet a diákok lakhatási problémájának a megoldására. A témában jártas Samuel Vetrak, a StudentMarketing alapítója és vezérigazgatója, a konferencián mondja el tapasztalatait, de addig is a Property Forum részére adott interjúból néhány részlet megtudható erről a piaci résről.

Hogyan teljesített eddig a diákszállók piaca a kelet-közép-európai régióban? Eddig egy sikeres évet tudhat magáénak a piac, ez a régió egy új lehetőséget teremtett a befektetők és fejlesztők számára. A jelenleg is fejlődő kelet-közép-európai piac még kevésbé számít telítettnek, nincs elég kínálat, miközben a diákok száma növekszik, ezek pedig mind vonzó célponttá...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái