FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Ilyenek lesznek a jövő plázái - De mi az az omnichannel?

Portfolio
Mitől lesz sikeres egy bevásárlóközpont a jövőben? - tette fel a kérdést a varsói Property Technology Forum konferencián Walter Wölfler, Senior Director, Head of Retail Austria & CEE, CBRE. A vásárlói szokások megváltozása miatt nemcsak a kiskereskedelmi üzleteknek, hanem a tulajdonosoknak és a fejlesztőknek is újra kell gondolniuk eddigi strtaégiájukat. A résztvevők arról beszélgettek, hogyan gyűjthetnek tapasztalatokat és alkalmazkodhatnak sikeresen a piaci szereplők a globális változásokhoz.

Property Investment Forum 2018 A proptech a november 22-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum 2018 konferenciának is egyik kiemelt témája lesz, ahol a tervezés, az ingatlan-üzemeltetés, a jog és a legújabb megoldások oldalról járjuk körül az aktuális kérdéseket, olyan cégek képviselőivel, mint a CPI Facility Management, a Deloitte Legal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés