Előfizetői tartalom

A fenntarthatóság a tervezési koncepció alapja

Portfolio
A novemberi Property Investment Forumon Bősze Szilvia, a Paulinyi-Reith & Partners üzletfejlesztési igazgatója moderálja a grandiózus budapesti városfejlesztési projekteket bemutató szekciót. A cégcsoport névadóival, Dr. Paulinyi Gergely elnök-vezérigazgatóval és Dr. Reith András fenntarthatóságért felelős igazgatóval arról beszélgettünk, hogyan látják Budapest jövőjét a nagyszabású városfejlesztések tükrében.

R.A.: 2011-ben abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem a 'Budapest 2030 - Hosszú távú városfejlesztési koncepció' elkészítésében, melyen több mint 50 szakértővel közösen két évig dolgoztunk. Ennek részeként egy olyan energetikai és klímakutatásokra épülő cselekvési tervet állítottunk össze, amely Budapest élhetőbbé tételét hivatott előkészíteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés