Egy 400 fős hostel nyílik a bulinegyedben
Ingatlan

Egy 400 fős hostel nyílik a bulinegyedben

Portfolio
Első hostelét nyitja meg hamarosan Budapesten az a&o csoport. Európa egyik legnagyobb hostel lánca egy évig kereste a számára megfelelő épületet, melyet végül a VII. kerület frekventált részén találtak meg, a Cresa segítségével - szerepel a cég közleményében.
A századfordulón épült, korábban lakó, később iroda majd diákszálló funkciójú épületben, 108 szobát alakítanak ki, 412 férőhellyel mely elsősorban alacsonyabb árfekvésű szállást kereső turistáknak nyújthat szálláslehetőséget. A többágyas és családi szobákkal is rendelkező hostel várhatóan 2019 harmadik negyedévében nyitja meg kapuit a Csengery utca és Dob utca saroképületében.

"A megfelelő ingatlant sikerült megtalálnunk egy nagyszerű helyen. Ennek az épületnek van egy bizonyos bája, amit felfedezhetünk a magas mennyezetű terekben és a butikhotel kinézetű belső udvarban is. Minden fontosabb turisztikai helyszínhez közel van és a főpályaudvar is csupán 10 percre található." - mondta André Yoleri, az a&o csoport Fejlesztési Igazgatója. A cég expanziós terveivel kapcsolatban hozzáfűzte "Szeretnénk tovább bővülni a közép-kelet-európai régióban, és a cég márkanevét biztos alapokra helyezni."

Egy 400 fős hostel nyílik a bulinegyedben
Kép forrása: Cresa
Takács Péter, a Cresa Hungary partnere és szállodai projektekért felelős vezetője hozzátette:

Az a&o számára olyan ingatlant sikerült találnunk, amely egyszerre felel meg az általuk támasztott minőségi követelményeknek és elhelyezkedés szempontjából tökéletesen alkalmas az idegenforgalmi hasznosítás céljára. A jelenleg felújításra szoruló épület helyett hamarosan egy minden tekintetben megszépült, fiatalos de minőségi szolgáltatást nyújtó hostellel gazdagodik Budapestnek ez a része mely tovább erősíti Magyarország vonzerejét a nemzetközi utazók szemében. Az épület felújításával nemcsak megszépül egy építészeti értékeket képviselő ház, hanem hozzájárul az egész környék fejlődéséhez.Egy 400 fős hostel nyílik a bulinegyedben
Kép forrása: Cresa
újszülött kisbaba kóráhz
hologram vezető asszisztens
orban viktor uj kozep-europa
élelmiszer étel getty
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
dpd csarnokepulet market epito