Előfizetői tartalom

Videóközvetítés az ország legjelentősebb ingatlanos konferenciájáról

Portfolio
Idén sem volt megállás a hazai ingatlanpiac szárnyalásában és a ciklusnak még csak a közepén járhatunk, az igazi grandiózus fejlesztések átadása még a következő években vár ránk. A hazai ingatlanpiac legfontosabb kérdéseiről, a minden szegmensbe egyre mélyebben beszivárgó technológiai fejlődésről, és a legjelentősebb beruházásokról is számos szakértői előadás zajlik a magyar ingatlanpiac csúcstalálkozóján, a Property Investment Forum 2018 konferencián.

Közel 1000 résztvevő, több mint 110 előadó részvételével zajlik a Property Investment Forum 2018 konferencia. A legforróbb témák a fejlesztések, a befektetések, a finanszírozás és a proptech területén a lakás-, az iroda-, a hotel- és az üzemeltetés piacán. A konferencia előadásait most te is nyomon követheted az alábbi live stream-re kattintva. Részletes programért kattints...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés